Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Klasická francouzská omeleta

Zpět
  • Autor: ctiradove
  • Doba přípravy (min.): 2
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1504 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 10, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Rozpálit pánev, rozšlehat 3 vejce s troškou vody, opepřit, do pánve vlít 5 g oleje, do zcela horké pánve vlít vejce, během jediné minuty zlehka promíchat špachtlí a nechat trochu ztuhnout (omeleta musí zůstat vlhká), osolit, přidat parmezán, překlopit na talíř.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři