Kategorie receptů
- Autor: ctiradove
- Doba přípravy (min.): 2
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Parmezán 25% | 20 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Vejce celá průměr | 165 |
Energetická hodnota celkem: 1504 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 2,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Rozpálit pánev, rozšlehat 3 vejce s troškou vody, opepřit, do pánve vlít 5 g oleje, do zcela horké pánve vlít vejce, během jediné minuty zlehka promíchat špachtlí a nechat trochu ztuhnout (omeleta musí zůstat vlhká), osolit, přidat parmezán, překlopit na talíř.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.